Šokoladas 70 % su stevija, kanapių sėklomis ir goji uogomis


  • 3,20€




Šokoladas 70 % su stevija, kanapių sėklomis ir goji uogomis

Visų pamėgtas šokoladas gali ne tik pradžiuginti, tačiau ir nustebinti nepriekaištingai parinktais pagardais. Saldainių fabrikas „Rūta“ kviečia mėgautis šokoladu, praturtintu egzotiškomis ir itin vertingomis, saldžiarūgščio skonio goji (dygliuotojo ožerškio) uogomis bei vitaminų ir mineralų šaltiniu laikomomis traškiomis kanapių sėklomis. Dėka goji uogų ir kanapių sėklų, šiame šokolade yra daug skaidulinių medžiagų, jame nėra pridėtinio cukraus.

Šokoladas su kanapių sėklomis ir goji uogomis – puikus pasirinkimas karčiojo šokolado mėgėjams.

  • Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 70 %.
  • Išskirtiniai ir vertingi priedai: kanapių sėklos ir goji uogos
  • Nepridėta cukrų (su stevija)
SUDEDAMOSIOS DALYS

Šokoladas (kakavos masė, skaidulinės medžiagos [dekstrinas, inulinas, oligofruktozė], saldiklis maltitolis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, saldiklis steviolio glikozidai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kanapių sėklos (4 %), džiovintos goji uogos (3%; goji uogos, konservantas sieros dioksidas). NEPRIDĖTA CUKRŲ. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. SU SALDIKLIAIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70 %. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą.

Alergenai: soja, konservantas sieros dioksidas. Gali būti pieno pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė – 1 918 kJ / 465 kcal

Riebalai – 34,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 20,0 g

Angliavandeniai – 27,5 g, iš kurių: cukrų – 3,7 g

Baltymai – 6,0 g

Druska – 0,1 g


Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą

Žymos: šokoladas, stevija, kanapių, sėklomis, goji, uogomis, becukriai, saldėsiai